15 August 2010

Season 4- Cute Funny Eating Baby Contest.

Assalamualaikum..
Hehe..last2 minit tetiba rasa nak join contest ni plak.Wp lagi beberapa jam dah nak tutup, kita try jela ek.



Info lebih lanjut :Sila klik link di SINI k..






contest ini berlangsung dari : 21 Julai 2010 - 15 Ogos 2010 sehingga pukul 2.00 ptg
 


Gambar yang nak dipertaruhkan..


Nama: Muhammad Ummar Uwais bin Mohammad Rifaee
Umur : 11 Bulan


*Masa ni g jenjalan kat mall.then b4 balik singgah beli Famous Amos.Masa nie tgh hot criter kontroversi pasal famous amos kat fb nun.=p Ummar time kami capture gmbr nie, dia duk usaha nak amik biskut dari tgn ayah dia wp dlm mulot cam ada biskut lagi.Tu yang nampak tangan menggagau tu..ish3..=)




Penaja Hadiah Utama bagi Season ini adalah Anje a.k.a Mama_Balqis


Last but not least..
"Grand Prize for the finale season is 3D2N full package @ Redang/Langkawi island and 70pcs 4r size photo sponsored by malinasiam.com"

1 comment:

[-suziey-] said...

salam review..

checked n approved..

good luck:)