03 March 2011

LIVE update dari Klinik

Ohho..Sekarang aku ada kat klinik relau..sampai dari 8.30pagi lagi..
Tapi doktornya xmuncul2 pon.Tadi orang kat kaunter kata dalam pukul 10 lebih plak sampai..
TENSI okey..Tapi nak wat camna, ni saja klinik panel yang ada dekat ngan umah aku..

Semalam duk menaip keje ( banyak tau) sambil berfikir2..xperasan..dah pukul 4.17 pagi,terus masuk tido..
Pastuh apalagi, pagi ni merengek gtau hubby nak amik MC..pening kepala + sakit2 badan..pastu dapatla 'kuliah subuh' daripada beliau sekejap..hehe **padan muka aku cari penyakit sendiri..Tapi bagi chance la bang, ni baru MC  pertama i utk taun nie tau..**


Hari ni ada 2 kelas dengan budak F3..kecian dorang..dahla tgh excited nak belajar topik Reproduction.hehe..macam2 nak ditanyanya..nasibla xrasa segan sgt sbb dah start ajar dorg sejak taun lepas lagik..Tapi time topik Female Reproduction System dengan Characteristics when female reach puberty, aku duduk je time ngajar..xkuasa nak jadik model kat depan..hehe

Ok,berbalik pada kondisi kesihatan aku,aku perasan yang
sekarang ni memang selalu pening kepala la..cepat rasa nak pitam.
Bau yang pelik2 sket pon trus kepala pusing..dahla period lambat 5 hari sudaa..oh..adakah perlu membeli kayu ajaib~ bak kata makcik mawar =p???jeng jeng jeng..

huh..dah nak abis aku taip, doktor lum nampak muka lagi..
Bilala dia nak datang..hmmm



p/s: sekarang ni dalam proses memujuk hubby untuk memulakan langkah untuk sambung belajar balik..semoga dia restu..amiiinnn

01 March 2011

Rumah



Bayaran tempahan dah dibuat. Insyaallah 2013 akan siap, lebih kurang dalam 2 tahun lagi..Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. : )