07 July 2010

"Sweet Cute Baby Smile Contest"


wahh..kalu raya ni Ummar pakai baju2 cam kat atas ni msti comey kan..ish2..geramla tgk..
u all pon kalo nak pilih baju2 yg come lote camni, silalah menjenguk ke blogshop ini..pasti tertawan..=)

Oh ya,..berbalik kpd entri di atas, sbnrnya ni first time aku nak join contest..mana tau ada rezki utk hero aku..

Contest ni dianjurkan oleh Intankuterpilih yang juga pemilik bagi blogshop babyku cute collections. yang kat atas tu antara baju2 yg aku rasa sgt style..Nak shopping baju anak, lehla korg singgah blog ni..best tau online shopping ni.sronok wei..dpt pilih baju yg comel2 4 our little sweetheart ..hee~

Create your own banner at mybannermaker.com!


Create your own banner at mybannermaker.com!


so utk contest ni aku nak pertaruhkan pic yang ini...


Nama si manja : Muhammad Ummar Uwais b. Mohammad Rifaee
Umur si manja : 9 Bulan 3 Minggu
Nama ibu : Syuhrah Soleha Bt. Jaafar

Semoga penyertaan ini berhasil..Insyaallah..


3 comments:

Imaan09 said...

alaaahaaii..kiutnyeee si ummar!

INTANKUTERPILIH said...

ok tq...comey ummar...

Mama Fiyan said...

salam ziarah ke blog ummi ummar ya..