22 July 2010

Hari Keluarga

salam..


Ari ahad minggu lepas kami anak beranak pegi opis en hubby utk mengemas cubicle nya..juara yg paling rajin ari tu ialah anak kesayangan kami..hbs suma nak dikemasnya..mcm tau2 aja ada org audit nak dtg periksa opis ayahnya the next day..very good,my son!=)

on your mark, get set, gooooo!!




ayah, apa kata kta alih rak ni p tempat lain..amacam?


ouch..beratnya..i tot ringan ajer..


khusyuk nak tanggalkan thumb tacks..



oh..mana aci camni gambar umar saja....=)




kalau ini jurutera senggaraan,



yang ini plak jurutera ilmu.. ( ayat xmo kalah =p)

p/s: actually pagi tu we all bgn awal giler sbb excited nak g family day skolah aku yang buat kat Batu Feringgi.dah siap2 nak g, tiba2 en hubby dpt emergency kol pasal keja dia..trus cancel plan ktorg..keciwa..but, what to do..xda rezki nak bawak ummar ngan en hubby knal ngan my collegue..sedihla gak coz dh beriya2 janji ngan membe2..tp xpala.aku redha n pasrah...kesian gak kat en hubby sbb duk rasa bersalah..erm..insyaallah there will b next time kan..=)







1 comment:

Imaan09 said...

rajinnya ummar ngemas..xpa, hari2 hari keluarga..hee