01 November 2010

Quick Update..

Salam semua..

baru2 ni aku baru tersedar yg aku rupanya lebih gemar membaca daripada menulis..
Pada usia 26 tahun baru tersedar?hehe..
Sebabnya once jari nak tekan keyboard, idea yg sbelum ni mencurah2 trus blank..erk..
tp membaca entri org sgt loike tau..
Apakah?Kenapakah?Bagaimanakah?

Sebab tu la aku suka sgt BW..
sampaikan kdg2 duk tgk blog org len x berupdate, siap terpacul dari mulut ni..
"aik..pasaipa xdak entry baru ni?"..
heh..Manyak cantek..asyik nak menerima..nak memberi jarang2 sekali..;p

Okeyla..aku ingat nak update sketla apa2 yg teringat..

-Muhammad Ummar Uwais skrg ni dh makin cerdik versi dia sendiri..
  • Dah pandai naik keta menan dia.Tp setiap kali naik dia mesti guna kaki kiri. Sbb tu dia akan jadi terbalik (stereng kat depan kepala mengadap ke belakang) kalu naik dari sebelah kanan keta. 
  • Asal nampak kami siap2 nak kuar, dia awal2 lagi dah g amik kasut dia.kdg2 siap pakai kasut keja ayah dia yg besar gedabaks tu.
  • Kalau pegang kunci rumah dia akan lari pegi kat pintu utama then jengket kaki kunun2 nak masukkan kunci dalam lubang kunci. Dh mcm org nak lari dari rumah pon ada aku tgk.hehe
  • Tabiat menarik rambut kanak2 len makin menjadi2 menurut cerita dari pengasuh ummar.Rambut aku yg xberapa nak kanak2 dah ni pon dia suka tarik jugak everytime nak minum susu. isk.anak ummi nie..
  • xmahu didukung atau dipimpin dah kalu jalan2 kat pasaraya..n slalu menapak ikut gadis2 comel yg lalu tepi dia..oh..yg nie menakutkan okeh..
Semoga jadik anak soleh Ummar Uwais k..

Mcm byk lg nak ditulis..tp dah terlupa..adoi..makin nyanyuk skrg nie..huhu

3 comments:

Imaan09 said...

haha..terbayang2 aku aksi si Ummar..mesti gila kiuttt..

Fatima Saiful said...

menapak ikut gadis comel tuh yg takleh blah.kalo tak comel tak ikut aa??ekekek~takpe syue....dari die minat lelaki?haa..yg tuh kene risau...:D

UmmiUmmar said...

lea- ohho..makin lasak anak bujang ni tau..tp xpala..asalkan sihat n hepi sudaa..hehe

take- haha..teori ni sbnrnya paee yg buat.kunun2 ummar mcm ayahnya~pandai menilai kecomelan gadis.sila jgn muntah ye=p
(padahal syu tgk ummar men ikut je sesape asalkan pompuan)