15 May 2011

Bibik

beberapa hari lepas kitorang adek beradek dapat msg kat fb dari makcik.
dia kata dia dapat tahu yg bibik dia duk layan fb..
ktorg lagi..dapat hot news macam nih..terusla menyiasat..

rupanya dia online guna hp.thru ovi nokia lagi..mak aii canggihnya bibik zaman sekarang..
tapi yg tensenya,dia guna gambar adik bongsu aku jadik pic profile dia..
adikyah guling2 bila dapat tahu sbbnya bibik dengan adik bongsu ni mmg baik..
tapi xtaula sampai guna gambar dia buh kat fb.

the best part plak, ada gambar kat profile bibik pakai baju nurul,anak makcik yang darjah 2.
ngan shawl yang baru makcik beli..adoyaai..
mmg nak kena la bibik ni..dahla shawl tu makcik xpakai lagi..dia rasmi dulu..

hapala bibik ni..huh


3 comments:

Faiz said...

hahaha.. dasat2..

raihan said...

apa fb bibik tu ka.syu???nk add dia la...hhahha..;P

Fatima Saiful said...

ekekek....BERANI sungguh itu bibik!!kalo aku da ngamuk memandai menggayakan shawl yg belum dirasmikan!!!