02 February 2011

Janji Tinggal janji..

Sempena CNY ni, skolah aku coti seminggu..apalagi...seronot tak terkata la..=p

Sabtu sampai Isnin tu kami sekeluarga pulang ke Alor Setar..Excited je ummar balik kampung...
Tambah2, ada habuan utk dia..dapat basikal tokwan ngan maktok beli..
Alkisahnya ummi dgn ayah mmg berhajat nak belikan utk ummar pon.
Masa survey2 kat Tesco sajala bagi ummar try duduk atas beskal@moto@keta mainan yg ada.
dahtu bila nak dokong dia letak dalam trolley, trus mengamuk n nanges2..punyala kuat.sora dia je duk dgr kat tesco tu.hehe

Last2 ktorg keluarkan dia dari trolley n bagi dia jalan..trus dia berlari n pegi cari lorong yang ada beskal tu sume..
Kesian anak ummi ni..nak beskal yer..
Mmg rezeki awakla Ummar..Xsempat ummi nak beli, tokwan dah belikan dulu..

TQ TOKWAN & MAKTOK..MUAHss Dari UMMAR..heee~

Isnin malam kul 12 kami sampai ke rumah kat Penang nih..
Arini Rabu ayah ummar keje..
Ummar pon ada kat skool dia..
Tadi masa ayah anta ummar, teacher ummar tanya..
Eh, nape Ummar g skool lak? Bukan umminya coti ke?
Kuang kuang kuang~

Asalnya smlm janji ngan ayah ummar nak g market beli ikan, ayam segala.. berazam xmau makan luar dh minggu ni..yo yo o la..
Pastu nak kemas rumah n mop2 lantai..
Tu yang anta ummar g skool tuh..

tapi skrg dah pukul 9.30 pagi, market pon xpegi lagi..
Put the blame on this Laptop n internet ya..hehe
Kalo dah start bukak komp, inila jadinya..
Berblogwalking la..Facebooking la..


So utk mengelakkan "JANJI TINGGAL JANJI" .. xmo, xmo...saya xnak cik abang saya kecewa n kecik ati
i better go now..:)

nah..tempek sekeping gamba hero bujang yang mengamuk sakan nak beskal dengan Firas Hakimi yang dah sihat sejahtera..Alhamdulillah..Gambar ni masa we all gi melawat Firas ngan ibunya kat umah dorang di Bandar Tasik Kesuma,Semenyih..


Eh..eh..ummar nak g mana tu?


p/s : sangat ketandusan gambar2 yg latest skrg ni..kamera xbercharge lagi sejak trip pangkor dulu..Charger lak dlm keta..asyik terlupa bawak naek..haiiilaaaaaaa...

3 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

nak balik alor setar, alor setar kat mana tu, mil akak pun org alor setar gaks

Fatima Saiful said...

ala..mane gmbr beskal baru????hehehe...tepek laaa~!!kalo ade video lagi bes...hehe..

mawar said...

janji palsumu..hehe. igt mende lah oii.. umar dah makin ensem skang :))